De mist rolt naar beneden van de heuvels terwijl hoog in de lucht de ganzen op weg zijn naar waarschijnlijk zuidelijkere oorden. De herfst met haar prachtige kleuren en nevels laag bij de grond. Het lijkt alsof iedereen zich aan het voorbereiden is op het komende seizoen.

De ganzen vliegen al gakkende voorbij en de reigers worden wakker. Of waren ze al wakker maar hebben ze nog honger en zijn ze onderweg naar een volgende vijver of water? De ene kiest links en de ander gaat naar rechts. Zo scheiden hun wegen zich in de lucht na een pauze bij hun nest hoog in de bomen.

Nevels
 's Morgens zijn dit wat beelden die voorbij kunnen komen. Iedereen is wakker aan het worden en begint op zijn eigen manier aan de dag. Een dag die met nevels over de velden start. In de lucht zie je de strepen en de zon probeert het te winnen van het koudere front. 

Mist en nevel kan een bescherming geven maar kan ook hinderlijk zijn. bijvoorbeeld wanneer je Niet Aangeboren Hersenletsel hebt. Dan heb je mist in je hoofd die niet wenselijk is. Het werkt frustrerend en maakt je boos maar ook verdrietig. Je hebt blurry in je hoofd zo stel ik me dat voor. Het is chaotisch en verwarrend.

Met deze storm lijkt het erg dubbel allemaal. De harde windstoten geven een onrust en je ziet zelfs de vogels verward rondvliegen. Of ze zitten een beetje versufd op een tak op en neer te gaan met de wind. Een mens zou al snel zijn evenwicht hebben verloren en op de grond liggen maar dat is weer een ander ding.

Vanaf vandaag heb ik na een heel goed gesprek met mijn buddie de afspraak vooral met mezelf gemaakt om nu door te pakken. Duidelijk mijn doelgroep bepalen en concreet een workshop aan gaan bieden. Vandaag heb ik ook gehoord dat Chaos creatiekracht is.

  • Door onrust, en dat is nu met deze storm, ga je ontdekken.
  • Door onrust ga je creëren.
  • Door onrust wordt je gestimuleerd.

Wat doet deze storm bij jou? Waardoor ga jij ontdekken? Wat ga jij creëren? De titel klopt niet meer maar de twee berichten zijn op een bepaalde manier in elkaar geschoven. Nevels en onrust. Chaos en creatiekracht. Woorden en beweging. Ze hebben iets gemeenschappelijks.

Mijn website gebruikt cookies. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Wil je eerst meer weten lees dan mijn cookieverklaring.  Meer info