Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor de masterclass die ik ga geven op maandag 6 april.

Wil jij ook in contact blijven met je klanten? En dat coach-gesprek of die presentatie gewoon op de afgesproken tijd geven?  Heb jij ook het probleem dat je wel online wilt gaan maar je weet niet hoe? Juist nu is de tijd om je kennis online aan te bieden. Nu heb je de kans om zichtbaar te worden maar je hebt ook het besef dat dit veel tijd kost. Er wordt zoveel aangeboden maar wat moet je kiezen? Het kost je daarnaast veel tijd om je in iets nieuws te verdiepen. Of je hebt het gewoon niet in je vingers en je hebt behoefte aan een basis waarmee je aan de slag kunt. Zonder poespas en moeilijk gedoe. Gewoon eenvoudig direct online kunnen praten en iets presenteren aan je klanten. Zoom is een mooie tool om online contact te maken.

Zoom in op het insectenhotel en je komt bij de uitnodiging uit.

Aanmelding Masterclass

Nu contact houden met je klanten

Denk aan dat coachgesprek of die presentatie die je wilde geven. Online contact houden met je klanten dat geeft verbinding en je blijft zichtbaar.

Mijn website gebruikt cookies. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Wil je eerst meer weten lees dan mijn cookieverklaring.  Meer info