In deze tijd van thuiswerken ben je veel op je eigen inzichten gewezen. Het is in ieder geval heel lastig om je sociale contacten te onderhouden. Als ondernemer wil je graag een keer sparren of misschien heb je wel wekelijks een werkontbijt gehad. Natuurlijk heeft iedereen zijn sociale contacten zoals familie of je gezin. Vrienden staan misschien alweer wat verder weg. Die contacten onderhoud je makkelijker via verschillende sociale kanalen. Alles lijkt in een stroomversnelling te zijn. Maar wat doe je als ondernemer? Wat doe je als kleine zelfstandige? Als eenmansbedrijf?

Mis jij dit ook?

Zoom sessie
Zoom

Als ondernemer kun je deze contacten echt missen. Dat kan de netwerkborrel zijn of het ontbijt. Ondernemers onder elkaar hebben andere praat. De onderwerpen die je als ondernemer wilt bespreken zijn anders. Anders dan de dingen die je met je broer of zus bespreekt. Misschien is het een idee om samen te gaan zorrelen? Ja ja een netwerkborrel via Zoom. Deze digitale borrel via Zoom heet zorrelen.

Wat kunnen we bespreken?

De verschillende onderwerpen kunnen zijn:

 • In welke omgeving ben jij thuis aan het werk?
  • Heb je een eigen kantoor of ruimte?
  • Heb je ook nog de zorg voor je kinderen? Zijn de kinderen thuis of delen van de week thuis?
  • Is je partner ook thuis aan het werk en hoe regel je dit? Hebben jullie afspraken gemaakt over de kinderen en het huishouden?
 • Ben je met een online aanbod bezig?
 • Ga je volledig over op online ondernemen?
  • Of ben je nog aan het dubben? Wacht je de verdere regelingen van het kabinet af?
 • Hoe onderhoud jij de contacten met je klanten?
 • Een hele belangrijke: hoe hou jij de ballen in de lucht?

Sparren

Wil jij ook net als vele andere ondernemers gewoon lekker een keer sparren over alle ontwikkelingen? Gewoon praten over de dingen die er voor je onderneming toe doen? Het delen van je dagelijkse werk. Misschien wel je dagelijkse struggle om je onderneming overeind te houden. Al pratende van elkaars ervaringen leren. Elkaar helpen en ondersteunen. Twee weten meer dan een. Als we met een leuke groep van ondernemers samen zorrelen dan hebben we online een voorsprong. Dan kunnen we individueel stappen maken en hebben we ons eigen online netwerk. Online heeft de toekomst én geeft perspectief aan je onderneming.

Online gaan met Zoom

Wil je eerst meer weten over online gaan met zoom? Kijk dan ook eens op deze pagina waar je mijn ebook aan kunt vragen. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je Zoom kunt installeren en wat de diverse mogelijkheden zijn.

Neem contact met mij op voor meer informatie.
Dinsdag 2 juni van 16.00 uur tot 17.00 uur gaan we samen zorrelen.

knipoog zorrelen

Laat me weten of je belangstelling hebt om regelmatig te Zoomen in de vorm van een zorrel.

Mijn website gebruikt cookies. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Wil je eerst meer weten lees dan mijn cookieverklaring.  Meer info