Online MOET in deze tijd

Op dit moment zit alles in een stroomversnelling . Voor onze high-zorrel wil ik graag het volgende van je weten. Online moet in deze tijd anders red je het niet als ondernemer! Uit deze stelling kan ons onderwerp ontstaan voor dinsdag 2 juni. Ben je het hiermee eens of oneens.

This poll is no longer accepting votes

Elke ondernemer MOET een online pakket aanbieden anders overleef je deze tijd niet!
4 votes · 4 answers
Geef je antwoordResultaten


Heb je belangstelling voor deze zorrel? Dan meld je hier aan.

Zorrelen met Francesca, ik ben nieuwsgierig naar je mening. Maar vooral ben ik nieuwsgierig naar jou als ondernemer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mijn website gebruikt cookies. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Wil je eerst meer weten lees dan mijn cookieverklaring.  Meer info