Het leven is een rollercoaster, en zeker als je hooggevoelig bent. Mijn licht is gaan schijnen, vooral nu na de afgelopen twee jaar ben ik wakker geworden. De laatste jaren ben ik er steeds meer achter gekomen wie ik nu werkelijk ben, behalve een moeder, vriendin van mijn partner en werkende vrouw. Er zijn erg veel dingen op mijn pad gekomen die een uitdaging voor me zijn geweest, maar me gebracht hebben waar ik nu ben.

Nu, na jaren weet ik beter wie ik ben, wat ik ben en vooral wat ik kan. Als hsp heb je vaak een extra “gave”. Ik ben heldervoelend en helderwetend. Een uitdaging in het begin omdat je nu pas erkenning voelt van wie je werkelijk bent. Beetje vreemd ook om dit uit te dragen naar mensen om je heen. Lastig in het begin om mee om te gaan maar gaandeweg weet ik, voel ik en merk ik dat steeds meer mensen me nodig hebben. Dat vind ik fijn echter wil ik nu verder gaan met het ondersteunen van mensen met mijn gave, want zo mag je het wel noemen.

Week van de HSP 13 t/m 19 juni 2022

In 2005 heb ik Reiki 1 gedaan en in de jaren daaropvolgend nog verschillende cursussen of workshops, zoals bijvoorbeeld Helen met engelen, spiritueel heler, intuïtieve ontwikkeling, numerologie en de Maya kalender. Nu mag ik “ uit de kast komen”. Spannend als gevoelig mens, zeker als je lang getwijfeld hebt angstig bent geweest of jezelf weggecijferd hebt zoals ik.

Mijn handen zijn mijn gave en werken voor me. En ik weet dat ik mensen mag helpen met mijn handen. Mijn handen gaan naar plaatsen op het menselijk lichaam waar het nodig is. Ik heb gemerkt dat ik via een foto kan behandelen op afstand door gebruik te maken van de universele energie. Fijner vind ik het om mensen te behandelen bij mij thuis.

Natuur, cijfers en lichamelijke klachten zeggen veel over jezelf en hoe je ergens mee om mag gaan. Ik help en ondersteun je hier graag bij. Ik ben nu klaar om hiermee naar buiten te treden en me te laten zien. Mail me gerust, dan kunnen we samen bekijken waarmee ik je kan begeleiden of ondersteunen. Tijdens deze Week van de HSP ben ik de gehele week bereikbaar.

Heel graag wil ik je ontmoeten.

Harte groet,
Nicolette Louwers

Mijn website gebruikt cookies. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Wil je eerst meer weten lees dan mijn cookieverklaring.  Meer info